Leave Your Message
rrëshqitje1
01 02 03

Produktet kryesore

01 02

rreth nesh

Membranë PVC e papërshkueshme nga uji, SBS e modifikuar bitumi i papërshkueshëm nga uji, membranë TPO i papërshkueshëm nga uji, veshje e papërshkueshme nga uji
Shandong Xinda Luxin Waterproof Materials Co., Ltd. Është themeluar në vitin 1995 dhe është i njohur si një nga 20 prodhuesit më të mirë të membranave të papërshkueshme nga uji me cilësi të lartë, biznesi i tij mbulon: Kërkimin, prodhimin e produkteve dhe ndërtimin e projekteve.

 • 549
  U vendos
 • 6
  Prodhuesit kryesorë
 • 8
  +
  milionë kanë investuar
 • 44
  +
  sipërmarrje të njohura të larta
shikoni më shumë