Leave Your Message
2023 Materialet e gjelbërta të ndërtimit që shkojnë në fshat; Propaganda dhe Zbatimi i Parimeve të Përgjithshme për I papërshkueshëm nga uji

Lajmet e Kompanisë

Kategoritë e lajmeve
Lajme të veçuara

2023 Materialet e gjelbërta të ndërtimit që shkojnë në fshat; Propaganda dhe Zbatimi i Parimeve të Përgjithshme për I papërshkueshëm nga uji

2023-11-22

2023 Materialet e gjelbërta të ndërtimit që shkojnë në fshat; Propaganda dhe Zbatimi i Parimeve të Përgjithshme për I papërshkueshëm nga uji

Shoqata e industrisë së papërshkueshme nga uji Shouguang Konferenca e promovimit të "Aktivitetit të Promovimit të Materialeve të Gjelbërta të Ndërtimit në fshat (Shouguang) 2023 dhe Parimeve të Përgjithshme të Forta të papërshkueshme nga uji" organizuar nga Parku i Sipërmarrjes së Industrisë së Materialeve të Reja të papërshkueshme nga uji Shouguang u mbajt me madhështi në Sallën e Raporteve Sunshine të Hotelit Shouguang Hot Spring. 300 drejtues kryesorë dhe disa tregtarë nga ndërmarrjet anëtare të Shoqatës së Industrisë së papërshkueshme nga uji Shouguang morën pjesë në konferencë. Wang Gongyong, një studiues i nivelit të dytë nga Departamenti i Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit Provincial Shandong, Shen Chunlin, Drejtor Ekzekutiv i Institutit Kërkimor Suzhou të papërshkueshëm nga uji të Institutit Kombëtar të Kërkimit të Materialeve të Ndërtimit në Kinë, Wang Wei, Drejtor i Qendrës Kërkimore të Teknologjisë së Materialeve të Ndërtimit të Gjelbër Jianshuo të Kinës Akademia Kombëtare e Kërkimit të Materialeve të Ndërtimit, Jin Zhigang, President dhe Sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Industrisë së Materialeve të Ndërtimit Shandong, Wang Hongwei, një studiues i nivelit të katërt nga Byroja Komunale e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit Weifang, Jiang Yongliang, dhe drejtues të tjerë nga Byrotë Industriale dhe të Informacionit të qyteteve dhe qarqeve si Jining dhe Sishui, dhe Guo Weidong, një anëtar i Grupit të Partisë të Drejtuesve të Qeverisë Popullore Komunale Shouguang si Zhang Hongyu, Sekretar i Grupit të Partisë të Byrosë së Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit, Zhang Kun, Zëvendës Sekretar i Komitetit të Partisë të qytetit Taitou, Ma Hanxin, Kryetar i Kongresit Kombëtar Popullor dhe Zheng Jiayu, Sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Industrisë së papërshkueshme nga uji Shouguang, si dhe ekspertë, morën pjesë në këtë ngjarje.


Në takim, marka "Promovimi dhe Rrjeti i Shitjes së Materialeve të Ndërtimit të Gjelbër Provinca Shandong" iu dha pikave të shitjes së materialeve të ndërtimit të gjelbër të 24 ndërmarrjeve, përfshirë Hongyuan Waterproof Technology Group Co., Ltd; Dean Shen Chunlin i dha pllakën "Qyteti Industrial Karakteristik i Hidroizolimit të Ndërtesave të Kinës" qeverisë së qytetit Taitou.


Konferenca filloi me një fjalim të Guo Weidong, një anëtar i Grupit të Partisë të Qeverisë Popullore të qytetit Shouguang. Ai shprehu mirënjohjen për drejtuesit, ekspertët dhe përfaqësuesit që morën pjesë në aktivitet dhe prezantoi situatën sociale dhe ekonomike të Shouguang të ftuarve.


Jin Zhigang, President i Shoqatës së Industrisë së Materialeve të Ndërtimit Shandong, deklaroi se kryerja e promovimit të materialeve të gjelbërta të ndërtimit në zonat rurale dhe promovimi i materialeve të gjelbërta të ndërtimit në 10000 familje do të ndihmojë në përmirësimin e nivelit të përgjithshëm të zhvillimit të gjelbër dhe të ulët të karbonit të industrisë dhe më tej. përmirësimi i nivelit të konsumit të gjelbër të tregut të papërshkueshëm nga uji.


Jiang Yongliang, një studiues i nivelit të katërt në Byronë Komunale të Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit Weifang, mbajti një fjalim, duke deklaruar se industria e hidroizolimit të Shouguang ka një themel të fortë, një sistem të plotë, një ndikim dhe rrezatim të gjerë, një numër të madh punonjësish socialë dhe një industri shumë e favorshme me karakteristika lokale. Ky aktivitet promovues i materialeve të gjelbërta të ndërtimit që shkojnë në fshat është një eksplorim i dobishëm për të promovuar furnizimin me cilësi të lartë të materialeve të gjelbërta të ndërtimit dhe zhvillimin e koordinuar të industrive në rrjedhën e poshtme.