Leave Your Message
Membrana polivinilklorur (PVC) e markës LX me shtresë të brendshme të përforcuar dhe të mbështetur me pëlhura.

Produktet

Membrana polivinilklorur (PVC) e markës LX me shtresë të brendshme të përforcuar dhe të mbështetur me pëlhura.
Membrana polivinilklorur (PVC) e markës LX me shtresë të brendshme të përforcuar dhe të mbështetur me pëlhura.

Membrana polivinilklorur (PVC) e markës LX me shtresë të brendshme të përforcuar dhe të mbështetur me pëlhura.

Përshkrim i produktit:

Membrana polivinilklorur (PVC) e markës LX me shtresë të brendshme të përforcuar (xhami poliestër/fibër) dhe e mbështetur me pëlhura përdoret gjerësisht në çatitë e ndërtesave civile, tuneleve, kanaleve, metrove, autostradave, mbjelljes së çatisë, çative prej çeliku. ndërtesat e strukturës së kornizës etj.

  përshkrim2

  Karakteristikat

  Kombinim i mirë i elasticitetit të lartë dhe forcës në tërheqje.
  Rezistencë e imët ndaj elektricitetit statik.
  Rezistencë e shkëlqyer ndaj plakjes / motit.
  Qëndrueshmëri e mirë, mosha efektive mund të jetë më shumë se 20 vjet e përdorur në sipërfaqe të ekspozuara; nëse përdoret në sipërfaqe jo të ekspozuara, mund të arrijë 50 vjet.
  Fleksibilitet i shkëlqyeshëm në temperaturë të ulët, i adaptueshëm ndaj kushteve të ftohta.
  Rezistenca ndaj rrënjëve, mund të përdoret në çatitë e mbjelljes.
  Rezistenca e imët ndaj shpimit, forca e lëvrimit të nyjeve dhe forca e prerjes së kyçit.
  Rezistencë e imët ndaj UV.
  Mirëmbajtje e përshtatshme me kosto të ulët.
  Me saldim, instalim, trajtim të lehtë, të sigurt dhe të lehtë në pjesët delikate të qosheve dhe skajeve.

  përshkrim2

  Instalimi

  Membranat PVC të papërshkueshme nga uji zakonisht instalohen me metodat e mëposhtme:
  Fiksimi mekanik, ngjitja e kufirit, ngjitja e shiritave dhe ngjitja e plotë që përshtaten në çati të ndryshme, nëntokë dhe sende të tjera të papërshkueshme nga uji; mbivendosen me saldim me ajër të nxehtë dhe siguroni papërshkueshmërinë nga uji.

  përshkrim2

  Klasifikimi

  H=Homogjene
  L= Mbështetur me pëlhurë
  P=Përforcuar nga brenda me pëlhurë
  G=Përforcuar nga brenda me fibra xhami.
  GL=I përforcuar nga brenda me fibra xhami dhe i mbështetur me pëlhurë.

  përshkrim2

  Toleranca e dimensionit

  Trashësia (mm)

  Toleranca e dimensionit (mm)

  Vlera minimale individuale (mm)

  1.2

  -5 -- +10

  1.05

  1.5

  1.35

  1.8

  1.65

  2.0

  1.85

  Për gjatësinë dhe gjerësinë, jo më pak se 99.5% e vlerës së specifikuar.