Leave Your Message
651136901 fq

Rreth Nesh

Membranë PVC e papërshkueshme nga uji, SBS e modifikuar bitumi i papërshkueshëm nga uji, membranë TPO i papërshkueshëm nga uji, veshje e papërshkueshme nga uji

Shandong Xinda Luxin Waterproof Materials Co., Ltd. Është themeluar në vitin 1995 dhe është i njohur si një nga 20 prodhuesit më të mirë të membranave të papërshkueshme nga uji me cilësi të lartë, biznesi i tij mbulon: Kërkimin, prodhimin e produkteve dhe ndërtimin e projekteve.

Ne kemi investuar më shumë se 30 milionë RMB dhe kemi përfunduar 2 qendra R&D në bazat e prodhimit Shandong dhe Jiangsu respektivisht; Ne kemi hyrë gjithashtu në marrëdhënie të ngushta me Universitetin Tsinghua si mbështetësi ynë teknik.
Produktet tona kryesore variojnë nga membranat SBS / APP, PVC / TPO të papërshkueshme nga uji deri te aksesorët përkatës, veshjet poliuretani me një përbërës / dy komponentë etj., totalisht rreth 100 artikuj; Produktet tona aplikohen për ndërtesat e mëposhtme të papërshkueshme nga uji, si p.sh.: kulmi i ndërtesës, tuneli, kanali, kanali, parkimi, çatia e mbjelljes, bodrumi, stacioni i metrosë, porti, bodrumi, punimet e ujitjes/kullimit, kornizat e çelikut, ujërat e zeza, landfilli, kimike dhe metalurgji, depo drithi, cisternë, shatërvan etj.

rreth nesh

Avantazhet tona

Jemi të ftuar të hartojmë standardet GB të Kinës për materialet e papërshkueshme nga uji, dhe duke qenë një nga hartuesit; Membrana jonë polimer e papërshkueshme nga uji krenohet me cilësinë e lartë / pronën fizike të shkëlqyer si në qarqet e brendshme të papërshkueshme nga uji në Kinë ashtu edhe jashtë saj; Ne kemi qenë të suksesshëm për të bashkëpunuar me më shumë se 100 sipërmarrje të famshme të Kinës dhe të përfshirë në objektet e ndërtimit të papërshkueshëm nga uji të autostradës / hekurudhave me shpejtësi të lartë.

Qëllimi ynë

Ne kemi marrë certifikatat ISO9001-2008 & ISO14001-2004, produktet tona janë shumë të njohura në tregjet e Afrikës, Amerikës së Jugut, Azisë Juglindore, Kanadasë, SHBA-së për shkak të cilësisë së mirë dhe çmimit të balancuar mirë; Aktualisht synojmë “Iniciativën Brez dhe Rrugë” dhe angazhohemi për të marrë pjesë në bashkëpunimin ndërkombëtar.
"Klienti i pari, cilësia në radhë të parë" ishte, është dhe do të jetë motoja jonë e biznesit; Objektivi ynë nuk është vetëm të ofrojmë produkte cilësore, por edhe shërbime të kënaqshme për klientët tanë; Ne kemi përvojën dhe ekspertizën për t'i shërbyer të gjithë klientëve tanë, jemi në rrugën e duhur për të trajtuar gjithçka për punët tuaja hidroizoluese.

rrëshqitje1
rrëshqitje2
01 02