Leave Your Message
Membrana e papërshkueshme nga uji, poliolefine termoplastike (TPO) e markës LX

Produktet

Membrana e papërshkueshme nga uji, poliolefine termoplastike (TPO) e markës LX
Membrana e papërshkueshme nga uji, poliolefine termoplastike (TPO) e markës LX

Membrana e papërshkueshme nga uji, poliolefine termoplastike (TPO) e markës LX

Receta e produktit:

Membrana poliolefine termoplastike e markës LX (TPO), e papërshkueshme nga uji, ne prezantojmë teknologji dhe mjeshtëri të avancuar nga jashtë dhe marrim drejtimin në Kinë. Prodhimi i fletës poliolefine termoplastike (TPO) të papërshkueshme nga uji, shtresë e brendshme e përforcuar dhe anë e vetme/dyshe me pëlhura me bazë homogjene.

Kur saldohet me ajër të nxehtë në mbivendosje/fugëzim, mbivendosja/lidhja duhet të jetë e pastër, pa papastërti, pa ndotës; pak tretës mund të përdoret kur është e nevojshme. Veshja e astarit/izoluesit duhet të jetë e barabartë, të mos mungojë, të mos grumbullohet. Puna në mot me shi/borë/stuhi është e ndaluar.

  përshkrim2

  Karakteristikat

  Kombinim i mirë i elasticitetit të lartë dhe forcës në tërheqje.
  Rezistencë e imët ndaj elektricitetit statik.
  Rezistencë e shkëlqyer ndaj plakjes dhe aftësisë së motit.
  Fleksibilitet i shkëlqyeshëm në temperaturë të ulët.

  përshkrim2

  Puna e pikave kyçe në sistemin e hidroizolimit me metodën e fiksimit mekanik.

  Nënshtresa duhet të jetë e pastër, e lëmuar, e thatë, pa lëkurë, pa çarje, pa flakë; i gjithë akulli, pellgu, bora, mbeturinat dhe substancat e tjera të huaja duhet të pastrohen. Përpara se të vendosni/instaloni membranën sipas vijës së rregullt/linjës së bazës, duhet të siguroheni që membrana të jetë e lëmuar, e sheshtë, tendosja e tepërt është e ndaluar.

  përshkrim2

  Fiksimi rreth skajit të hidroizolimit funksionon:

  Distanca/hendekësi ndërmjet çdo pike fiksimi duhet të varet nga shpejtësia lokale e erës, struktura e punimeve, lartësia e punimeve dhe gjerësia e membranave. Distanca maksimale duhet të jetë më e vogël se 600 mm, dhe membrana TPO duhet të respektohet me metodën e adhibitimit të plotë të paktën 800 mm deri në skajin e punimeve, për më tepër, në zonën e ngritjes dhe rënies, murit anësor, xhamit, fugës së deformimit dhe brendësi të qosheve të cilat kanë pjerrësi më shumë se 1/6, bashkimi i tubit dhe brazdës së rrathit, kërkohet fiksim i veçantë i përforcuar.
  Saldimi me ajër të nxehtë:
  Për të përdorur salduesin automatik/dorë me ajër të nxehtë dhe rul gome silikoni, saldoni me ajër të nxehtë dhe shtypni membranën për të mbajtur shtypjen njëkohësisht.