Leave Your Message
Membrana polivinilklorur (PVC) e markës LX.

Produktet

Membrana polivinilklorur (PVC) e markës LX.
Membrana polivinilklorur (PVC) e markës LX.

Membrana polivinilklorur (PVC) e markës LX.

Përshkrim i produktit:

Membrana e polivinilklorurit (PVC) të markës LX është një membranë polimere e papërshkueshme nga uji me performancë të mirë hidroizoluese e cila është bërë nga rrëshira PVC, disa aditivë dhe komponentë rezistente ndaj plakjes, e prodhuar nga pajisje të avancuara dhe mjeshtëri sipas standardit ISO9001. Përdoret gjerësisht në çatitë e ndërtesave civile, tunele, kanale, metro, autostrada, mbjellje çatish, çatitë e ndërtesave të strukturës së kornizës së çelikut etj.

  përshkrim2

  Karakteristikat

  Kombinim i mirë i elasticitetit të lartë dhe forcës në tërheqje.
  Rezistencë e imët ndaj elektricitetit statik.
  Rezistencë e shkëlqyer ndaj plakjes / motit.
  Qëndrueshmëri e mirë, mosha efektive mund të jetë më shumë se 20 vjet e përdorur në sipërfaqe të ekspozuara; nëse përdoret në sipërfaqe jo të ekspozuara, mund të arrijë 50 vjet.
  Fleksibilitet i shkëlqyeshëm në temperaturë të ulët, i adaptueshëm ndaj kushteve të ftohta.
  Rezistenca ndaj rrënjëve, mund të përdoret në çatitë e mbjelljes.
  Rezistenca e imët ndaj shpimit, forca e lëvrimit të nyjeve dhe forca e prerjes së kyçit.
  Rezistencë e imët ndaj UV.
  Mirëmbajtje e përshtatshme me kosto të ulët.
  Me saldim, instalim, trajtim të lehtë, të sigurt dhe të lehtë në pjesët delikate të qosheve dhe skajeve.

  përshkrim2

  Instalimi

  Membranat PVC të papërshkueshme nga uji zakonisht instalohen me metodat e mëposhtme:
  Fiksimi mekanik, ngjitja e kufirit, ngjitja e shiritave dhe ngjitja e plotë që përshtaten në çati të ndryshme, nëntokë dhe sende të tjera të papërshkueshme nga uji; mbivendosen me saldim me ajër të nxehtë dhe siguroni papërshkueshmërinë nga uji.

  përshkrim2

  Klasifikimi

  H=Homogjene
  L= Mbështetur me pëlhurë
  P=Përforcuar nga brenda me pëlhurë
  G=Përforcuar nga brenda me fibra xhami.
  GL=I përforcuar nga brenda me fibra xhami dhe i mbështetur me pëlhurë.

  përshkrim2

  Toleranca e dimensionit

  Trashësia (mm)

  Toleranca e dimensionit (mm)

  Vlera minimale individuale (mm)

  1.2

  -5 -- +10

  1.05

  1.5

  1.35

  1.8

  1.65

  2.0

  1.85

  Për gjatësinë dhe gjerësinë, jo më pak se 99.5% e vlerës së specifikuar.