Leave Your Message
Membrana e papërshkueshme nga uji me polivinilklorid rezistent ndaj depërtimit të rrënjës së markës LX.

Produktet

Membrana e papërshkueshme nga uji me polivinilklorid rezistent ndaj depërtimit të rrënjës së markës LX.
Membrana e papërshkueshme nga uji me polivinilklorid rezistent ndaj depërtimit të rrënjës së markës LX.

Membrana e papërshkueshme nga uji me polivinilklorid rezistent ndaj depërtimit të rrënjës së markës LX.

Përshkrim i produktit:

Membrana rezistente ndaj depërtimit të rrënjëve të markës LX, polivinilklorid i papërshkueshëm nga uji, është një membranë termoplastike e papërshkueshme nga uji me shtresë të brendshme të përforcuar të fibrës poliestër, e bërë nga teknologjia e formimit / veshjes me nxjerrje. Zotëron funksionin e hidroizolimit dhe rezistencës ndaj depërtimit të rrënjëve; jo të pengojnë rritjen e bimëve.

  përshkrim2

  Karakteristikat

  Rezistencë e mirë ndaj plakjes dhe rezistencë ndaj korrozionit, rezistencë ndaj mykut dhe aftësi ndaj motit, forcë e mirë elastike dhe zgjatje, shkallë e ndryshimit të dimensioneve të vogla në temperaturë të lartë.
  Fleksibilitet i mirë në temperaturë të ulët.
  Mbivendosjet e saldimit me ajër të nxehtë, të papërshkueshëm nga uji dhe siguri.
  Jo toksike dhe pa ndotje, miqësore me mjedisin.
  Qëndrueshmëri me jetëgjatësi të gjatë.
  Membrana e papërshkueshme nga polivinilklorid me rezistencë ndaj depërtimit të rrënjës së markës LX zbatohet si për standardet nën JC/T1075-2008 "Depërtimi rrënjësor i fletëve të papërshkueshëm nga uji për sistemin e çatisë së gjelbër", ashtu edhe për GB12952-2011 "Fletët plastike të klorurit polivinil për hidroizolim".

  përshkrim2

  Instalimi

  Membranat PVC të papërshkueshme nga uji zakonisht instalohen me metodat e mëposhtme:
  Fiksimi mekanik, ngjitja e kufirit, ngjitja e shiritave dhe ngjitja e plotë që përshtaten në çati të ndryshme, nëntokë dhe sende të tjera të papërshkueshme nga uji; mbivendosen me saldim me ajër të nxehtë dhe siguroni papërshkueshmërinë nga uji.

  përshkrim2

  Klasifikimi

  H=Homogjene
  L= Mbështetur me pëlhurë
  P=Përforcuar nga brenda me pëlhurë
  G=Përforcuar nga brenda me fibra xhami.
  GL=I përforcuar nga brenda me fibra xhami dhe i mbështetur me pëlhurë.

  përshkrim2

  Toleranca e dimensionit

  Trashësia (mm)

  Toleranca e dimensionit (mm)

  Vlera minimale individuale (mm)

  1.2

  -5 -- +10

  1.05

  1.5

  1.35

  1.8

  1.65

  2.0

  1.85

  Për gjatësinë dhe gjerësinë, jo më pak se 99.5% e vlerës së specifikuar.

  Produkte të ngjashme