Leave Your Message
слајд1
01 02 03

Главни производи

01 02

за нас

ПВЦ водоотпорна мембрана, SBS модифициран битумен водоотпорен, TPO водоотпорна мембрана, водоотпорен слој
Shandong Xinda Luxin Waterproof Materials Co., Ltd. Основана е во 1995 година и е добро позната како еден од 20-те врвни производители на висококвалитетни водоотпорни мембрани, а нејзиниот бизнис опфаќа: истражување, производство на производи и изградба на проекти.

 • 549
  Беше воспоставено
 • 6
  Врвни продуценти
 • 8
  +
  милиони се инвестирани
 • 44
  +
  познати врвни претпријатија
Гледај Повеќе