Leave Your Message
Ji Jingjing, Menaxher i Përgjithshëm i Lu Xin i papërshkueshëm nga uji, pionier i

Lajmet e industrisë

Kategoritë e lajmeve
Lajme të veçuara

Ji Jingjing, Menaxher i Përgjithshëm i Lu Xin i papërshkueshëm nga uji, pionier i "Krijimit të Gjeneratës së Dytë" Sipërmarrësve Privatë

2023-11-22

Ji Jingjing, Menaxher i Përgjithshëm i Lu Xin i papërshkueshëm nga uji, pionier i

Menaxheri i Përgjithshëm i Lu Xin i papërshkueshëm nga uji, Ji Jingjing, u nderua në "Listën Pioniere të Gjeneratës së Dytë" të Sipërmarrësve Privatë dhe mori mirënjohje.

Ji Jingjing u shpreh se është një nder i madh të marr nderin e "Listës Pioniere të Gjeneratës së Dytë" të Sipërmarrësve Privatë. Ne jemi mirënjohës për besimin dhe mbështetjen e komitetit të rrethit dhe qeverisë. Në këtë takim dëgjuam fjalime nga Sekretari Liu, Kryetari i Bashkisë Liu dhe sipërmarrës të shquar, të cilat ishin shumë frymëzuese. Takimi bëri që ndërmarrjet të ulen në pozicionin C, ndjeu rëndësinë dhe respektin e qeverisë për sipërmarrjet private dhe forcoi besimin tonë në zhvillim, integritet dhe inovacion, Udhëhoqi të gjithë punonjësit e ndërmarrjes që të përveshin mëngët dhe të punojnë fort së bashku! Për të kontribuar një gjeneratë të re me forcë më të madhe për të ndërtuar një Weifang më të mirë dhe më të bukur!

Shandong Xinda Luxin Waterproof Materials Co., Ltd. u themelua në vitin 1995 dhe është e angazhuar për të eksploruar dhe hulumtuar zgjidhje sistematike për problemet e hidroizolimit. Është një ndërmarrje e njohur hidroizolimi që integron kërkimin dhe zhvillimin shkencor, prodhimin dhe shitjet, dhe shërbimet e projektimit dhe ndërtimit. Ajo ka qenë e përfshirë thellësisht në fushën e hidroizolimit polimer në Kinë për 26 vjet dhe është një nga ndërmarrjet më të hershme të hidroizolimit polimer në Kinë.

Kompania ka një kapital të regjistruar prej 160 milionë juanë, mbulon një sipërfaqe prej 260 hektarësh dhe punëson më shumë se 300 njerëz. Ajo ka filiale të tilla si Shandong Xinda Luxin Engineering Co., Ltd., Shandong Luxin New Technology Co., Ltd., Shandong Yianda International Trade Co., Ltd., Shandong Kangbeida Medical Technology Co., Ltd., dhe Luxin Building Materials Jiangsu Co, Ltd Ajo ka krijuar me radhë degë në Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Tianjin, Xuzhou, Nanchang, Jinan, Qingdao Yantai dhe vende të tjera kanë krijuar degë shitjesh. Zyrat janë krijuar në qytete në ose mbi nivelin e prefekturës në mbarë vendin, dhe një sistem gjithëpërfshirës marketingu dhe rrjeti i shitjeve janë krijuar në Kinë.

Lu Xin Waterproof ka linja të shumta prodhimi për rrotullat polimer të papërshkueshëm nga uji, rrotullat e modifikuara të asfaltit të papërshkueshëm nga uji, veshje të papërshkueshme nga uji, pllaka kullimi, pllaka të papërshkueshme nga uji, gjeotekstile, pëlhura të shkrirë dhe më shumë. Produktet e papërshkueshme nga uji të Lu Xin mbulojnë të gjitha fushat inxhinierike të papërshkueshme nga uji dhe anti-korrozioni si hekurudhat, rrugët dhe urat, inxhinierinë komunale, ndërtimet civile, industrinë, industrinë ushtarake, etj., me një total prej 7 seri dhe mbi 100 varietete, në thelb duke arritur mbulim të plotë të varieteteve dhe funksionet e plotësimit të plotë. Kompania ka krijuar partneritete strategjike me Evergrande Real Estate, Wanda Real Estate, Baoneng Group, Dongfeng Nissan, Jiulong Paper, Foxconn, Shanying Paper dhe kompani të tjera dhe është bërë furnizuesit kryesorë të saj. Kompania ka marrë pjesë në projekte të mëdha kombëtare si Instituti Kombëtar i Kërkimeve të Automjeteve të Nisjes, Baza e Industrisë së Energjisë së Re të Rrjetit Shtetëror dhe tuneli i Nëndetëseve Xiamen Xiang'an dhe ka furnizuar më shumë se 40 projekte të metrosë, autostradave, tuneleve dhe galerisë së tubacioneve. në Kinë.