Leave Your Message
Ji Jingjing, General Manager for Lu Xin Waterproof, pioner inden for

Industri nyheder

Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

Ji Jingjing, General Manager for Lu Xin Waterproof, pioner inden for "Creating the Second Generation" Private Entrepreneurs

2023-11-22

Ji Jingjing, General Manager for Lu Xin Waterproof, pioner inden for

Lu Xin Waterproof General Manager Ji Jingjing blev hædret på "Pionerlisten for anden generation" af private iværksættere og modtog anerkendelse.

Ji Jingjing udtrykte, at det er en stor ære at modtage æren af ​​"Pionerliste for anden generation" af private iværksættere. Vi er taknemmelige for bydelens og regeringens tillid og støtte. På dette møde hørte vi taler fra sekretær Liu, borgmester Liu og fremragende iværksættere, som var meget inspirerende. Mødet fik virksomhederne til at sidde i C-positionen, mærkede regeringens betydning og respekt for private virksomheder, og styrkede vores tillid til udvikling, integritet og innovation. Få alle ansatte i virksomheden til at smøge ærmerne op og arbejde hårdt sammen! At bidrage med en ny generation af større styrke til at opbygge en bedre og smukkere Weifang!

Shandong Xinda Luxin Waterproof Materials Co., Ltd. blev grundlagt i 1995 og er forpligtet til at udforske og forske i systematiske løsninger på vandtætningsproblemer. Det er en velkendt vandtætningsvirksomhed, der integrerer videnskabelig forskning og udvikling, produktion og salg samt design- og konstruktionstjenester. Det har været dybt involveret inden for polymervandtætning i Kina i 26 år og er en af ​​de tidligste polymervandtætningsvirksomheder i Kina.

Virksomheden har en registreret kapital på 160 millioner yuan, dækker et areal på 260 acres og beskæftiger mere end 300 mennesker. Det har datterselskaber som Shandong Xinda Luxin Waterproof Engineering Co., Ltd., Shandong Luxin New Technology Co., Ltd., Shandong Yianda International Trade Co., Ltd., Shandong Kangbeida Medical Technology Co., Ltd., og Luxin Building Materials Jiangsu Co., Ltd. Det har successivt etableret filialer i Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Tianjin, Xuzhou, Nanchang, Jinan, Qingdao Yantai og andre steder har etableret salgsafdelinger. Kontorer er etableret i byer på eller over præfekturniveau på landsplan, og der er etableret et omfattende marketingsystem og salgsnetværk i Kina.

Lu Xin Waterproof har flere produktionslinjer til polymer vandtætte ruller, modificerede asfalt vandtætte ruller, vandtætte belægninger, drænplader, vandtætte plader, geotekstiler, smelteblæste stoffer og mere. Lu Xins vandtætte produkter dækker alle vandtætte og korrosionsbeskyttende tekniske områder såsom jernbaner, veje og broer, kommunalteknik, civilt byggeri, industri, militær industri osv., med i alt 7 serier og over 100 varianter, hvilket stort set opnår fuld dækning af varianter og fuldt ud møde funktioner. Virksomheden har etableret strategiske partnerskaber med Evergrande Real Estate, Wanda Real Estate, Baoneng Group, Dongfeng Nissan, Jiulong Paper, Foxconn, Shanying Paper og andre virksomheder og er blevet dets kerneleverandører. Virksomheden har deltaget i store nationale projekter såsom National Launch Vehicle Research Institute, State Grid New Energy Industry Base og Xiamen Xiang'an Submarine Tunnel og har leveret mere end 40 metro-, motorvejs-, tunnel- og rørgalleriprojekter i Kina.