Leave Your Message
Vzestup tohoto „malého obřího“ podniku ve Weichengu!

Novinky z oboru

Kategorie zpráv
Vybrané zprávy

Vzestup tohoto „malého obřího“ podniku ve Weichengu!

2023-11-22

Vzestup tohoto „malého obřího“ podniku ve Weichengu

a byl vybrán jako "specializovaný, rafinovaný a nový malý a střední podnik v provincii Šan-tung" ministerstvem průmyslu a informačních technologií provincie Šan-tung.

Shandong Xinda Luxin Waterproof Materials Co., Ltd., dříve známá jako Shandong Xinda Group New Plastic Factory, je prvním profesionálním výrobcem PVC nepromokavých rolí v Číně. Po více než 20 letech vývoje se Luxin Waterproof vyvinul z malého podniku, který původně vyráběl pouze PVC vodotěsné role, na profesionálního dodavatele vodotěsných materiálových systémů, který se specializuje na technologie polymerových vodotěsných roletových systémů, jako je PVC a TPO, pokrývající různé hlavní kategorie vodotěsných materiálů. na trhu. Integruje vědecký výzkum a vývoj, návrh schématu, výrobu a prodej a stavební služby. Cílem Lu Xin Waterproof je stát se specializovaným a inovativním „malým obřím“ podnikem na národní úrovni.


Společnost se dlouhodobě věnuje technologickým inovacím a získala 38 národních patentů, včetně dvou patentů na vynálezy a 36 patentů na užitné vzory; Při neustálém zlepšování našich technologických inovačních schopností se aktivně podílíme na formulování příslušných národních a průmyslových norem a podíleli jsme se na sestavování celkem 29 norem. Lu Xin Waterproof je známý značkový podnik v domácím průmyslu s voděodolnými polymery. Získala ocenění jako Specializovaný, rafinovaný a nový podnik provincie Šan-tung, Špičkový podnik provincie Šan-tung, Slavná ochranná známka Shandong, Slavná značka Shandong, První várka neviditelných šampionů provincie Shandong pro malé a střední podniky a Jeden podnik provincie Shandong, Jedno technologické centrum.


LuXin Waterproof nikdy nezapomíná na svou firemní společenskou odpovědnost, pracuje s duchem řemesla v oblasti hydroizolací a snaží se vybudovat vodotěsný podnik světové třídy pro bezpečný život lidstva. Od svého založení se společnost vždy držela vývojového konceptu „kvalita pro přežití, inovace pro rozvoj; služba pro pověst a zelená pro budoucnost“, s konečným cílem budovat bez úniku a lidé žít a pracovat v míru a spokojenost.